BalloonWorld verzorgd feestelijke opening Fioretticollege Hillegom met Koningin Maxima

Op woensdag 29 mei mocht BalloonWorld de feestelijke openingshandeling verzorgen van het Fioretticollege in Hillegom door Koningin Maxima! Het regende helaas een klein beetje maar dat maakte het feest niet minder.

Koning Maxima kwam stipt op tijd het schoolplein van het Fioretticollege op gereden. Heel veel toeschouwers en leerlingen juichte haar toe. De koningin liep vervolgens door een poort van ballonnen en drukte op de showknop. Hierdoor vlogen heel veel serpentine-streamers en duizend ballonnen de lucht in. Erg spectaculair!

Kijk hieronder naar de mooie reportage die HillegomTV heeft gemaakt van deze feestelijke opening.

Foto: HillegomTV

Foto en video: HillegomTV

Grand Hotel Huis ter Duin viert 125 jarig jubileum

Dinsdag 18 december werd gevierd dat Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk 125 jaar bestaat. Als trots ‘prefered supplier’ leverde BalloonWorld  voor deze avond de opvallende ballondecoraties in het sfeervolle hotel. Onder andere plaatsten wij kerstbomen gemaakt van honderden ballonnen. Wij feliciteren de familie Noorlander en medewerkers met deze mijlpaal! En we hopen dat er nog veel feest gevierd mag worden.

IMG_1550

IMG_1566

IMG_1568

 

Onze winkel Feestelijk! in Lisse is gesloten

Onze winkel “Feestelijk!” in Lisse is helaas definitief gesloten. Uiteraard kunt u voor alle ballondecoraties en spectaculaire openingsacts natuurlijk nog steeds als vanouds terecht bij BalloonWorld. Al 20 jaar “Wereld-ideeen met ballonnen!”

Feestelijke opening Keurslagerij Krijn van de Bent in Noordwijk

Gisteren heeft BalloonWorld de nieuwe schitterende winkel van Keurslagerij Krijn van de Bent geopend met ballondecoraties en de ConfettiWorld MegaBlaster!

Opening Keurslager Krijn van de Bent
Foto: Nens.nl

Lees verder »

BalloonWorld schiet bloemetjes confetti tijdens feestelijke opening Huishoudbeurs

Zaterdag 12 februari is in de RAI in Amsterdam weer de Huishoudbeurs gestart. Een beurs vol met show, spektakel, hapjes maar vooral die nieuwste snufjes op huishoudelijk gebied.

De officiële openingsact van de beurs werd verricht door Chantal Janzen en haar Petticoats. Ook actrice, presentatrice en columniste Victoria Koblenko en ruimtevaarder Wubbe Ockels gaven acte de presence tijdens de opening. Na de druk op de knop werd vanaf de beide zijden van het podium confetti in de vorm van bloemetjes door BalloonWorld meters de lucht in geschoten. Hiervoor werden twee ConfettiWorld ConfettiBlowers gebruikt. Deze special-effects machine wordt ook vaak gebruikt voor de diverse TV programma’s.

Dries Roelvink en bruid Honoria trouwen met ballonnen van BalloonWorld

Huwelijk Dries Roelvink en HonoriaOp Woensdag 8 september is Dries roelvink in het huwelijksbootje gestapt met zijn bruid Honoria. BalloonWorld verzorgde heliumgevulde ballonnen en een prachtige hartvormige ballonnenboog bij restaurant La Brochette in Amsterdam. Dries en Honoria, hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk!

Lees verder »